Снимка: Булфото, архивВладимир Путин е посочил голям проблем на водената от

...
Снимка: Булфото, архивВладимир Путин е посочил голям проблем на водената от
Коментари Харесай

Путин: Безработицата е голям проблем за Русия

Снимка: Булфото, списък

Владимир Путин е показал огромен проблем на водената от него страна, съобщи ТАСС.

Руският президент се е срещнал през днешния ден в Москва с губернатора  на югозападната Ростовска област Василий Голубев. " Очевидно е, че безработицата е огромен проблем. Това важи освен за обособените райони, само че и за цялата страна ", е споделил още президентът по време на диалога си с локалния властник, написа Novini.bg.

Стопанинът на Кремъл е предложил на своя събеседник да изследва въпроса за намирането на претовареност на хората, останали без непрекъснати трудови приходи. " Районът е развъртян в икономическо отношение. И индустрията, и селското стопанство действат добре. Ростовска област има капацитет. Вие може да разработите планове за превъзмогване на спешната ситуация  и да кандидатствате за помощ, отпускана от държавното управление в Москва ", е добавил той.

Голубев от своя страна е показал, че регистрираните  безработни в региона са били към 96 000 души (при население над 4 милиона). " Средният % е 4,6, какъвто е почти и за страната. В същото време има над 46 000 свободни позиции, само че все пак обстановката е напрегната. Ръководителите на доста предприятия се опасяват да наемат нови хора. Ние ще продължим да търсим решения и да подтикваме и бизнеса, и хората, които са останали без работа ", е показал още губернаторът на Ростовска област.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР